☏ 063.84.21.280 ☏ 063.872.00.51 ✉ info@matrinacosmetics.com

SAPUN ZA DUBINSKO PRANJE ČETKICA
za slikarske i šminkerske četkice

Praktično pakovanje, odlična moć pranja

Čini dlaku mekom i nežnom, ne isušuje

Produžava vek trajanja četkica

 

Količina: 50ml

500,00 RSD

Sapun za dubinsko pranje make up i slikarskih četkica, bilo da su sa prirodnom ili veštačkom dlakom, predstavlja veoma praktično rešenje koje će pranje četkica učiniti veoma jednostavnim i efikasnim. Upakovan je u aluminijumsku kutijicu, sa organski uzgajanim prirodnim sunđerom, lufom, koja potpomaže i pospešuje pranje. Bogata pena prodire i u najdublje delove četkice, sve do korena dlake i uklanja boju i nečistoću. Pri tome ne oštećuje nežnu površinu dlake, ona ostaje mekana, nežna i očuvana. Pošto je sapun jak baktericid, make up četkicama nije potrebna dodatna dezinfekcija, što je još jedna velika prednost. Potrebno je samo da vreme pranja bude bar 20-ak sekundi. Upotrebom ovog sapuna produžićete vek trajanja vaših četkica i učiniti ih idealnim za svako naredno korišćenje.

• Odlično uklanja boju i ostatke šminke sa četkica;
• Bogata pena prodire i u najdublje delove četkice, sve do korena dlake;
• Ne oštećuje nežnu površinu dlake;
• Ne isušuje;
• Čini dlaku mekom i očuvanom;
• Nije potrebna dodatna dezinfekcija šminkerskih četkica;
• Produžava vek trajanja četkica;
• Potpuno biorazgradiv i neškodljiv;
• Veganski proizvod.

Četkice nakvasite toplom vodom i dobro protrljajte po sapunu. Isperete četkice i ponovite proces pranja sve dok se ne uklone sve nečistoće i boja sa njih. Na kraju isperite i sapun i četkice toplom vodom i ostavite da se osuše.
Preporuka za korišćenje:
Da bi četkice duže trajale, preporučujemo da ih perete nakon svake upotrebe.To je jako važno, imajući u vidu da se na make up četkicama zadržavaju, pored ostataka šminke, epitelne ćelije kože, čineći ih idealnom podlogom za razvoj bakterija koje mogu onečistiti lice, izazvati iritaciju, crvenilo i pojavu bubuljica i akni. Slikarske četkice takođe perite odmah nakon završenog slikanja, dok je boja na njima još uvek sveža, da bi sačuvale mekoću i oblik vlasi koji je jako važan za slikanje.

Sapun za dubinsko pranje make up i slikarskih četkica se ručno proizvodi, hladnim postupkom saponifikacije. U procesu izrade koriste se isključivo biljna ulja (kokosovo i ricinusovo).

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “SAPUN ZA DUBINSKO PRANJE ČETKICA
za slikarske i šminkerske četkice”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *