☏ 063.84.21.280 ☏ 063.872.00.51 ✉ info@matrinacosmetics.com

AVOKADO SAPUN
za suvu kožu

(1 recenzija korisnika)

Ylang-ylang, limunova trava & kajaput

Prirodno sredstvo za kupanje

Za suvu kožu

Smanjuje perutanje, svrab i kožne nepravilnosti

 

Količina: 95g

400,00 RSD

Nežni, kremasti ručno rađen sapun sa visokim sadržajem avokado butera i najkvalitetnijim biljnim uljima posebno je formulisan za održavanje higijene suve kože – za tuširanje i kupanje, a može se koristiti i za umivanje. Redovnom upotrebom smanjiće perutanje i svrab kože, sanirati i ukloniti kožne nepravilnosti i učiniti kožu savršeno čistom i zdravom. Ne sadrži sintetske detergente (SLS, SLES), punioce, konzervanse, silikone i mineralna ulja. Prefinjena mirisna nota potiče od etarskih ulja ylang-ylanga (sladak, cvetni i egzotični miris), limunove trave i kajeputa (biljka iz porodice čajevca).

Sapun spada u biorazgradiva sredstva za higijenu. Njegovom upotrebom dopinosite očuvanju životne sredine. Zbog upotrebe kartonske ambalaže u kou je sapun upakovan, ovaj proizvod ima mali ekološki otisak i spada u LOW & ZERO WASTE proizvode.

• Deluje blagotvorno na kožu, smanjuje svrab i perutanje;
• Čisti pore blagim piling efektom, bez iritacije;
• Zahvaljujući sačuvanom glicerolu čini kožu nežnom i mekom;
• Redovnom upotrebom koža postaje zdravija;
• Potpuno biorazgradiv i neškodljiv;
• Antimikrobno dejstvo;
• Može ga koristiti cela porodica.

Za održavanje lične higijene. Nakon upotrebe sapun čuvati na ocednom i suvom mestu.

Matrinini sapuni su ručno izrađeni, hladnim postupkom saponifikacije na tradicionalan način. U procesu izrade učestvuju isključivo biljna ulja (masline, kokosa, palme, ricinusa i badema), buteri, masti i etarska ulja. Boje koje se koriste su mineralni pigmenti koji su odobreni od strane FDA, EU, SGS i u skladu sa propisima EU. Potpuno su inertni i nemaju uticaj na kožu.

U sastav svakog sapuna ulaze po tri etarska ulja koja sem što deluju pozitivno na kožu, pokrivaju sve tri mirisne note, tako da  prilikom tuširanja uživaju i koža i čulo mirisa.

Info alergen: Proizvod sadrži citral, limonene, geraniol, benzyl benzoat, linalool i benzyl salicylat koji su prirodni sastojci etarskih ulja.

Broj recenzija (1)

  1. Jelena

    Nikad lepsa koza! Razne probleme sam imala sa ekcemima, svasta isprobavala, ali vas sapun je jedinstven, HVALA STO POSTOJITE I STO MI JE KOZA PRELEPA?

    • Marijana Spasenić

      Hvala na ovako divnom komentaru!?

Napišite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *