☏ 063.84.21.280 ☏ 063.872.00.51  info@matrinacosmetics.com

Darivanje

PRAVILNIK DARIVANJA:

DARIVANJE za sve ljubitelje prirode!

Darivanje organizuju (u daljem tekstu “Organizatori”):

Rajska bašta, rajskabasta.rs
Apartman Lenka Zlatar, apartmanlenka.com
Matrina Cosmetics, matrinacosmetics.com

Ovo Darivanje nije sponzorisano, odobreno ili administrirano od strane Instagrama, niti je povezano s istim. Darivanje se realizuje u cilju promocije Organizatora i nagrađivanja pratilaca zvaničnih Instagram profila Organizatora.

Darivanje počinje objavom na službenim Instagram profilima Organizatora 25. maja 2023 i traje do 4. juna 2023. godine u 20:00 časova.

PRAVO UČEŠĆA

Učesnici mogu biti osobe starije od 18 godina, i oni koji nagrade mogu preuzeti na teritoriji Srbije, koji imaju registrovan profil na društvenoj mreži Instagram. U Darivanju ne mogu učestvovati osobe zaposlene kod Organizatora ili su na bilo koji način sa njim povezane.

NAČIN UČEŠĆA

Za učešće u Giveaway-u potrebno je uraditi sledeće:

Na ovaj način učesnici potvrđuju da su saglasni sa Pravilima i saglasni su sa prikupljanjem i obradom ličnih podataka od strane Organizatora. Za učešće u Giveaway-u nije potrebna nikakva kupovina ili plaćanje.

ODABIR POBEDNIKA

Srećne dobitnike biramo putem aplikacije za slučajni odabir komentara i objavljujemo njihova imena u nedelju 4.juna u 20 sati.

Pobednik će biti proglašen u komentaru ispod objave kao i na Instagram storijima, a zatim će i biti kontaktiran putem privatne poruke na društvenoj mreži Instagram. Ukoliko se odabrani učesnik ne obrati Organizatoru u roku od 1 dana od poslate poruke, Organizator ima pravo da smatra da dobitnik odbija nagradu koja se u tom slučaju dodeljuje drugom nasumično odabranom učesniku.

Učešćem u Darivanju učesnici su saglasni da Organizatori njihovo korisničko ime objave na zvaničnim Instagram profilima. Svi podaci koji su objavljeni na Instagram profilima učesnika Darivanja neće biti korišćeni niti zloupotrebljeni ni na koji način. Instagram profili učesnika isključivo su predmet obrade u smislu odabira pobednika. Organizatori se pridržavaju obaveze poštovanja zaštite ličnih podataka.

NEREGULARNE PRIJAVE

Organizatori zadržavaju pravo da iz komentara uklone svaki sadržaj koji je vulgaran, uvredljiv i sadržaj koji smatra neprimerenim. Organizatori zadržavaju pravo da diskvalifikuju one učesnike koji se ne pridržavaju Pravila Darivanja. Odluka Organizatora je konačna. Organizatori ne snose nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu koju učesnici mogu prouzrokovati trećim osobama učešćem u Giveaway-u, uključujući i štetu nastalu nakon preuzimanja nagrade.

NAGRADA

Nagrade u Darivanju su:

 • Rajska bašta daruje paket svojih proizvoda, za uživanje u zdravim i prirodnim ukusima. Sadržaj paketa:
 1. Kantarionovo ulje 200 ml – 1 komad
 2. Lovorovo ulje 200 ml – 1 komad
 3. Namaz sa paprikom – 1 komad
 4. Namaz sa paradajzom i kinoom – 1 komad
 5. Namaz sa brokolijem i spanaćem – 1 komad
 6. Namaz sa tikvicama – 1 komad
 7. Eliksir – 1 komad
 8. Krem – 1 komad
 9. Rajski namaz – 1 komad
 • Apartman Lenka Zlatar daruje dva noćenja u apartmanu, u junu. Termin će biti utvrđen dogovorom. Apartman je moderan, komforan i funkcionalan – namenjen pravim hedonistima i ljubiteljima prirode.
 • Matrina Cosmetics daruje paket svojih proizvoda, za sve one koji žele da sebi priušte negu i higijenu ručno rađenim prirodnim proizvodima. Sadržaj paketa:
 1. Active Six SERUM za lice – 1 komad
 2. Antirid krema – 1 komad
 3. Prirodni tonik sa 4 hidrolata – 1 komad
 4. Ulje za negu kose – 1 komad
 5. Avokado sapun za kupanje – 1 komad
 6. Body butter cotton – 1 komad
 7. Krema za stopala – 1 komad
 8. ZDE pasta – višenamenska cinkova pasta – 1 komad
 9. Dezodorans – za nju i njega – 2 komada
 10. Univerzalni balzam za suve regije – 1 komad
 11. Lip-stick balzam za usne (exotic i red fruits mix) – 2 komada
 12. Poklon iznenađenja – 1 komad
 

Pobednik ne može zahtevati nagradu u većim količinama ili drugačiju nagradu od navedene u Pravilima. Organizatori ne snose odgovornost ako nagrade ne bi mogle biti uručene ili isporučene dobitnicima usled razloga koji su van njegovog uticaja. Darivanje se može prekinuti u slučaju nastupanja okolnosti za koje Organizatori nisu odgovorni, odnosno koje nisu mogli sprečiti, otkloniti ili izbeći. U slučaju prekida, učesnici će biti obavešteni putem zvaničnog Instagram profila Organizatora. Organizatori Darivanja imaju pravo da ne dodele nagradu u slučaju da dobitnik ne ispuni uslove za preuzimanje nagrade, odnosno ukoliko se pojavi sumnja o verodostojnosti podataka (lažni profil) ili u slučaju da se utvrdi da se neko od dobitnika u Darivanja nije pridržavao Pravila. Podatke koje dobitnik dostavi Organizatorima, Organizatori će obrađivati isključivo u svrhu odabira i objave pobednika, odnosno uručenja nagrade. Organizatori se obavezuje da lične podatke dobitnika neće proslediti trećem licu koje nije uključeno u Darivanje. Organizatori će, nakon predaje nagrade dobitniku, a najkasnije u roku od mesec dana od dana predaje nagrade, izbrisati lične podatke pobednika. Učesnici potvrđuju da razumeju da je dostavljanje ličnih podataka dobrovoljno.

ZAVRŠNE ODREDBE

Učešćem u Darivanju učesnici prihvataju sve njegove uslove i odredbe. Pravila Darivanja biće dostupna onlajn tokom trajanja Darivanja na linku koji se nalazi u opisu posta Darivanja. (Organizatori zadržavaju pravo da jednostrano promene Pravila ovog Darivanja ili prekinu Darivanje bez ikakvog razloga, a njihova odluka stupa na snagu u trenutku objave).